Varför måste jag tänka på SEO på min hemsida?

SEO (Sökmotoroptimering) är den del som kan verka mest komplicerad, men alla vi vet är ett måste för att kunna bedriva en verksamhet online. Det finns en lång rad punkter att titta på och det finns alltid mer att lära sig. Därför har vi tagit fram en SEO Startpaket, täcker grundläggande organiska SEO punkter samt hjälp att registrera din webbplats hos dem större sökmotorer.

Det handlar om att se till att Google (och andra sökmotorer) klarar av att indexera din webbplats, och förstå vad varje enskild sida handlar om samt hur relevant det är för besökaren.

Punkter som vi går igenom på din webbplats

Vi ser över din startsida, går igenom alla dina undersidor samt ser till att vi får in dem keywords som är relevant för just din verksamhet. Att se till att skapa relevant innehåll är viktigt för att kunna få bra ranking hos sökmotorerna.

I många fall måste man testa sig fram, därför finns det verktyg att kunna analysera detta och komma fram med en strategi.

Följande ingår:

  • Skapar en sitemap-fil för generera ut automatisk all din innehåll till sökmotorer.
  • Kopplas till Google Search console samt Bing webmaster tools. Denna verktyg är sökmotorernas egna, kommer du enkelt granska hur sökmotererna läser av din webbplats.
  • Genomgång av dina existerande sidor redan publicerade, samt genomgång av SEO-verktyg som installeras i din Worpdress hemsida som du kan enkelt fortsätta arbeta med SEO.
SEO STARTPAKET 1 999 SEK – Kom igång med SEO på din webbplats
Beställ din SEO STARTPAKET direkt här.
Missa inte besökare pga att du saknar registrering bland dem stora sökmotorna.

Se över att alla dina hemsidor är registrerade, samt håller god struktur och regelbundet kommunikation med sökmotorernas indexinringsverktyg. Kommer du lätt upptäcka hack/malware som kan skada din webbplats.