Nu för tiden är alla webbplatser vi producerar till kunder mobilanpassade (responsiv design), vilket idag är en självklarhet. Men det var inte längesen det inte alls var lika självklart inom branschen. Vilket betyder att det finns många hemsidor ute i webben, som tyvärr inte är mobilanpassade.

Vad säger Google och andra sökmoterer om mobilanpassade webbplatser?

Google har gick ut den 21 maj, 2015 –  att alla webbplatser som ej har en mobilanpassad version kommer bli ner rankade pga av detta.
Läs mer om detta här.

Det går ofta rätt smidigt att mobilanpassa en befintlig hemsida, oavsett om du har en befintligt WordPress-hemsida eller inte.  Andra CMS plattformar som behöver mobilanpassas kan vi även hjälpa till, tex Drupal, Joomla, Wix, Textalk för att nämna några.
Generellt anpassar vi webbplatsent till dem tre större mobila enheterna, dvs Desktop, Tablet och slutligen Smartphones. I dem flesta fallen kan man enkelt se vilka enheter besöker ens webbplats via Google Analytics, kan vara tillfälle att ha ordnat med en SEO startpaket till det här.

MOBILANPASSA DIN HEMSIDA - responsive-mobilanpassad-design-lucymedia-1024x230

Top 3 anledningar att göra din hemsida mobilanpassad

Om du inte redan märkt det, sägs det att runt 60-80% av all internet surf sker vi någon form av mobilenhet. Dvs att om du inte har en mobilanpassad hemsida, kommer du gå miste om stor del besökare. Sen är det självklart att inom våra nordiska länder har en väldig stor del invånare någon form av smartphone, du kan bara inte ignore denna brist längre.

Nu när vi har så bra mobila nätverka att surfa och besöka sajter, kan vi handla online, titta på video-klipp eller andra saker vi förr gjorde tidigare endast framför datorn.

Tre anledningar börja omgående:

  • Google rankar ner icke mobilanpassade webbplatser.
  • Missar mellan 60-80% av mobila besökar på din online verksamhet.
  • Förlängar avståndet mellan en potentiell kund till en köpande kund.
MOBILANPASSNING AV DIN WEBBPLATS 4 990 SEK

Beställ din MOBILANPASSNING av din webbplats direkt här.
All anpassning görs direkt i din redan existerande webbplats, spelar ingen roll i vilken plattform den är byggd på. Om du har mindre ändringar du vill anpassa på din hemsida för mobilen, kontakta oss så gör vi en uppskattning på arbetet.

Vi svarar dig direkt under kontorstid.