Därför ska du använda e-postmarknadsföring & skicka nyhetsbrev till kunder

E-postmarknadsföring är ett flexibelt, kostnadseffektiv och kreativ form att kommunicera med sina kunder. Det är billigt och lätt att testa sig fram, med många olika mätningsverktyg och man kan ständigt förbättra sitt resultat.

Möjligheten att testa olika budskap, målgrupper, rubriker, erbjudande, kampanjer och få direkt respons på vad som funkar bäst. Det ger dig också en unik möjlighet att sammanställa leads efter en marknadsföringskampanj. Kunder som öpnnar din nyhetsbrev har troligen tyckt att ditt erbjudande varit intressant, alla dessa olika aktiviteter kan man självklart följa upp. Tex vart mottagaren klickat för länkar, hur många gånger den har öppant mailet osv. Det kan innebära att du kan sortera på potentiella kunder för just denna kampanj.

Marknadsföring via e-post - direkt kontakt till dina kunder - targeted-email-marketing-1024x536

Därför skapar vi mallar för just dina e-postmarknadsföring behov, självklart är alla våra mallar mobilanpassade. Om du inte kände till, kan man grovt estimera att ca: 60-80% av mottagarna som läser sina mail via sin smartphone. Detta är en stor faktor till att man lägger tid och arbeta för att förbättra sin konvertering via e-postmarknadsföring.

Håll dina kunder uppdaterade med nyhetsbrev över produkter och tjänster

Det är minst lika viktigt att hålla sina kunder nöjda efter man har slutfört arbetet, det är helt plötsligt en samarbetspartner. Det sägs att det kostar fem gånger mer att skaffa nya kunder, än att arbeta med existerande kunder. Därmed ska man arbeta med kundvård, informera kunder om nya produkter eller tjänster man erbjuder, kampanjer för endast tidigare kunder osv. Detta gör man smidigast via nyhetsbrev med något form av e-postmarknadsförings verktyg, där man skapar en snygg mall för att skicka till sina kunder.

E-POST MALL – NYHETSBREV ELLER KAMPANJER  990 SEK/mall

Beställ din e-post mall direkt här. Vi skräddarsyr din mall enligt  företagsprofil och önskemål, därefter anpassas den till önskad e-postmarknadsföringsverktyg.

Kontakta oss här, så berättar vi mer.

Vi svarar dig direkt under kontorstid.