Alla företag och föreningar behöver logotyp, broschyr, visitkort, banners, landningssidor, kampanjer eller annat grafisk material som speglar deras verksamhet ut mot kund.

Behöver du som företagare grafisk material?

Självklart ska din grafiskaprofil representerar din verksamhet på bästa sätt, att man ska känna igen ditt varumärke på allt du levererar till dina kunder. Genom att skapa en grafiskprofil kan ditt företag hålla en kontinuitet, på all grafisk formgivning som tas fram just ditt företag. Vi tar fram detta åt dig, levererar en sammställd dokumentation över din grafiskaprofil både för print och webb.

Till vanligheten är detta ett utmärkt verktyg, när du ska skapa marknadsmaterial eller kampanjer för ditt företag. Även landningssidor för dina kampanjer kan vi hjälpa dig med, enligt din grafiskaprofil.

GRAFISK FORMGIVNING FÖR DITT FÖRETAG - IMG_0238-1024x556
Ta fram en snygg layout, som även ska passa in hos mobila enheter. Detta är en vardag nu förtiden, när ca: 60-80% av våra besökare, kommer via en mobilenhet til vår webbplats. Här spelar stor roll att grafiska materialet även håller samma känsla på mindre enheter, lika som på större stationär skärmar. En stor del av vår arbete blir att tänka från mobilenhet, upp till större skärmar som vi har på våra hem eller arbetsplatser.

Dvs att alltid ha en responsive design tänk, det kommer ge oss en mer användarvänlig upplevelse för vår besökare.

Designa mobilanpassad grafisk material

Läs mer om mobilanpassade webbplatser, och varför detta är så viktigt för alla med en online verksamhet. Mycket av det vi som företagare är att granska våra webbplatser, som mål vill att vi ska alltid synas online för våra potentiella kunder. Därför har vi tagit fram ett SEO startpaket, ta reda på om du har indixerad din webbplats bland dem större sökmotorerna.

GRAFISK FORMGIVNING 499 SEK/tim 

När vi arbetar fram grafisk material, gör vi alltid en estimering över arbetet först. Därefter offererar vi dig ett fastpris enligt dina kriterier.

Kontakta oss direkt här, så berättar vi mer.
Vi svarar dig direkt under kontorstid.