Skapa en funktionell hemsida

Vi skapar kreativa, dynamiska, stilrena och funktionella WordPress hemsidor av alla sorter. Behöver du en enkel hemsida för att presentera ditt företag eller förening? Har du en privat blogg du vill snygga upp eller är ute efter en hemsida med många bra funktioner och sidor med undersidor? Lösningen är i dem flesta fall, du behöver en enkel funktionell WordPress hemsida.

Skicka oss en förfrågning eller se över dem olika webbpaket vi erbjuder här nedan.

Det vanligaste är att vi skapar hemsidor i WordPress som har blivit den mest använda plattformen idag. Många miljoner hemsidor drivs av WordPress inkluderat vår egen. Vill ni veta mer om WordPress, besök gärna wordpress.org.

Dem flesta av våra webb produktioner är byggda i Wordpress, dock har vi även erfarenhet av andra CMS ex. Drupal, Joomla, EPiServer mm.

Våra färdiga webbpaket för Drupal- och WordPress hemsida

För att du ska snabbt komma igång med en hemsida har vi tagit fram några färdiga webbpaket att välja bland. Skillnaden mellan dem är antalet sidor som ingår, funktioner samt hur mycket tid vi kan lägga ner på att anpassa hemsidan enligt kravspecifikation från dig. Läs gärna mer om vår metodik.

Självklart påbörjar vi ingen webb produktion förre vi får en godkänd webbdesign från dig, därefter påbörjar vi produktionen av din skräddarsydd WordPress hemsida.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att maila eller ring oss.