Digitala tjänster för er verksamhet

plane

Digital Marknadsföring

Om ingen vet att ni finns kan ingen köpa era tjänster. En av de första sakerna att fundera på är hur man ska lägga upp sin marknadsföring.
Det finns många variabler som spelar in, exempelvis vilken bransch du tillhör, vilken din målgrupp är och vilka tjänster och produkter du marknadsför.

Digital marknadsföring på Google, Facebook & Instagram
Med vår hjälp kan du öka din försäljning och nå nya kunder genom effektiv SEO och annonsering på Google, Facebook, Instagram och YouTube.
LucyMedia hjälper dig synas på rätt sökord när potentiella kunder söker efter dina produkter och tjänster.

path

Google Ads (SEM)

Öka er försäljning med Google Ads
Vi är stolta Google Partners vilket innebär att vi genomgått utbildningar med certifieringar samt håller en hög kvalitet inom Google Ads.

Med hjälp av Google Ads får ni ut ert budskap till rätt kundgrupp oavsett om det är en lokal, rikstäckande eller global marknad ni är ute efter. Idag är det hundratusentals företagare som använder sig av denna typ av marknadsföring med goda resultat.

Genom att använda SEM i er digitala marknadsföring kan ni som kund verkligen anpassa er specifikt mot er målgrupp genom att själva bestämma var era annonser skall synas geografiskt, för vilken åldersgrupp, vilket kön och vilka tider på dygnet eller dagar i veckan. Ni betalar enbart när en potentiell kund klickar på er annons.

Ta hjälp av oss med ert befintliga konto eller låt oss gemensamt starta ett nytt och få nya besökare som är intresserade av era produkter och tjänster.

SEO – Sökmotoroptimering

Google är världens i särklass största sökmotor och marknadsplats. Bara i Sverige görs det över 50 miljoner sökningar varje dag.

Sökmotoroptimering innebär att genomföra aktiviteter på och utanför din hemsida för att få Google, besökarna och andra sökmotorer att gilla hemsidan ännu mer då detta ligger till grund för ökad försäljning.

Rekommendationen är att kontinuerligt jobba med detta som en viktig del i marknadsföringsstrategin och för bästa resultat bör man se över detta innan man applicerar Google Ads fullt ut för att få ut största möjliga kapacitet.

När potentiella kunder söker efter era produkter eller tjänster på Google är det viktigt att ni syns så högt upp som möjligt i sökresultatet. SEO bör därför vara en viktig ingrediens i er digitala marknadsföringsstrategi. Annars kommer besökarna att gå in på era SEO-kunniga konkurrenters hemsidor och ni kommer missa försäljningsmöjligheter.

Vi är en etablerad digital byrå som kan hjälpa er nå bättre ranking och ökad försäljning!

plane

Hemsida – Webbutveckling

När det gäller Digital Marknadsföring så är hemsidan det verktyg som är absolut viktigast att ha koll på. En välplanerad hemsida är oftast det första mötet mellan kunder och er verksamhet och man har bara några få sekunder på sig att ge ett sådant intryck att besökaren väljer just dina produkter och tjänster.

Här gäller det också att ha en tydlig strategi kring vad syftet med hemsidan är dvs. konverteringsmål för besökare som att de ska köpa, signa upp sig för nyhetsbrev, ringa, besöka er fysiska butik eller att fylla i formulär för att bli kontaktade.

Influencer Marketing

Influencer marketing är ett otroligt effektivt sätt att få spridning och öka människors medvetenhet kring ditt varumärke.

LucyMEDIA hjälper ditt företag att säkerställa annonsörernas kampanjer, och projektleder samarbeten med de sociala profiler som ni väljer att arbeta med.


Söker ni en digital samarbetspartner?

Ring oss på 08-509 10 490 eller maila till kontakt@lucymedia.se.

Ni är också alltid välkomna att komma förbi på en kopp kaffe, ni hittar oss på Regeringsgatan 29.

Vi hörs!

Kontakta oss