För att ta fram en grafiskdesign samarbetade vi med Guillermo från Allende Form, vi byggde startsidan, produktsidan, sidmallar enligt design från Allende Form. Därefter sköte vi webbproduktionen av webbplatsen med e-handel funktionaliteter. samt testing tills kunden Drosselmeyer blev nöjd. Implementerade in även betalningslösning åt kunden, denna gång valde kunde att sköta kortbetalningar via Stripe.

Självklart hjälpte vi Drosselmeyer att testköra dessa olika betalningslösningar i en test-miljö, innan vi skicka det upp webbplatsen till produktionsservern. Vi använde oss bransch populära e-handelslösning inom WordPress CMS, WooCommerce e-handelslösning för att snabbt komma igång med onlineverksamhet.

Varför ska det hemsidan vara mobilanpassad?

Designet skiljer sig inte mycket mellan desktop-läge och mobil-läge, men nu får hon en proffsigt referenspunkt på webben. Hennes kunder kan nu enkelt hitta hennes kontaktuppgifter och därmed boka tid direkt från mobilen. Som du säkert hört talas om, är det mer vanligt nuförtiden att din hemsida besöks mest av mobiltelefoner. Man säger att ca: 80% av alla ens besökare online kommer via någon form av mobilenhet. Dett är i sin tur viktigt med en mobilanpassad hemsida i WordPress viktigt att uppehålla.

Sedan 21 april 2015 har Google gått ut med vikten med ha en mobilanpassad hemsida. Därmed kommer hemsidor som ej har en mobila-versioner att straffas, genom sämre ranking eller tappa sin position online gentemot hemsidor som har mobilanpassad.

Fråga oss gärna mer om WordPress Appen