När det kom till marbellaagents.com hade vi en utmaning även att implementera in ett CRM, för hämtning av fastighetsobjekt från en spansk leverantör Re-sales online.

Sidan skulle ha olika skräddarsydda mallar, för olika typer av objekt samt hämta rådata från CRM för att därefter visas på webbplatsen.

När vi därefter även skapade en sökfilter för att söka igenom olika kategorier, områden, priser etc. Behövdes prestanda på självaste webbhotellet, för att hantera runt 25 000 enheter som skulle uppdateras med lagom mellanrum.

Hur väljer vi CMS – varför Drupal?

Vi valde att bygga i Drupal pga att det fanns mångar skräddarsydda lösningar som skulle införas, för att kommunicera rätt med CRM systemet och hämtning av data. Efter leverans av en klar fungerade hemsida, godkände kunden leveransen och vi även hjälpte till att lansera webbplatsen via vår egna samarbetspartner Oderland.

Det är många faktorer som gör att man inte hinner med alltid att uppdatera sin hemsida, därför har vi även en tjänst för att hjälpa våra kunder med underhållningen. Läs när mer om rollen som Webbadministratör->

Fråga oss gärna mer om WordPress Appen