Framtagning av design  åt Eyelash-stylist Ida som bor nere i Marbella, Spanien. Hon vill ha en enkel clean-look på sin hemsida, samtidigt som det ska gå enkelt att redigera och uppdatera innehållet.

Vi kunde inte något att än rekommendera henne en one-page design, gjord med WordPress. Ordnade med en smidig layout, för att kunden ska lätt redigera innehållet och synka med sin instagram-konto flöde.

Varför ska det hemsidan vara mobilanpassad?

Designet skiljer sig inte mycket mellan desktop-läge och mobil-läge, men nu får hon en proffsigt referenspunkt på webben. Hennes kunder kan nu enkelt hitta hennes kontaktuppgifter och därmed boka tid direkt från mobilen. Som du säkert hört talas om, är det mer vanligt nuförtiden att din hemsida besöks mest av mobiltelefoner. Man säger att ca: 80% av alla ens besökare online kommer via någon form av mobilenhet. Dett är i sin tur viktigt med en mobilanpassad hemsida i WordPress viktigt att uppehålla.

Sedan 21 april 2015 har Google gått ut med vikten med ha en mobilanpassad hemsida. Därmed kommer hemsidor som ej har en mobila-versioner att straffas, genom sämre ranking eller tappa sin position online gentemot hemsidor som har mobilanpassad.

Fråga oss gärna mer om WordPress Appen