Vill du skala upp din verksamhet och få nya kunder?

Vi erbjuder samtliga kanaler inom trafikdrivning och försäljning online. Det kan handla om att öka varumärkeskännedom i era sociala kanaler eller öka antalet leads som genereras.

Vår grundidé har alltid varit att vara en oberoende aktör, transparent i sitt arbete med filosofin att marknadsföring skall vara en investering, inte en kostnad!

Det innebär att alla våra processer och aktiviteter skall vara affärsdrivande med syfte att öka våra kunders försäljning och utveckling. Vi arbetar därför med separata strategier och målbilder för att uppnå resultat både på ett kortsiktigt och långsiktigt plan.

Vill du skala upp din verksamhet och få nya kunder?


Vi är specialiserade inom digital kommunikation och medieplanering och fokuserar alltid på att öka våra kunders konvertering.

Our Team

Marius
Vår Go-to-guy när det gäller sätta upp digitala strategier. Han är utbildad Civilekonom med marknadsföring som inriktning. Han är också utbildad inom området Digital Marketing på Berghs School of Communication.
Jessica
Jessica är vårt digitala proffs och har sin passion inom SEM och influencer marketing. Hon skräddarsyr kampanjer och kopplar ihop ditt företag med rätt profiler för att boosta ditt varumärke.
Elliott
Vår Go-to-tech guy, Elliott har ett långt förflutet inom områdena UI/UX Designer & Front-end Developer. Han har många prestige fyllda uppdrag i bagaget stora som små bla för Xlash, Vattenfall och Polismyndigheten.

Behöver du hjälp med din digitala marknadsföring? Kontakta oss redan idag!