Om oss - Webbdesign & underhållning för Wordpress hemsidor - lucymedia-banner-name-1024x413

LUCYMEDIA arbetar med konsulting och webbproduktioner inom följande CMS WordPress & Drupal.
Strävar att alltid arbeta agilt med kunder och partners, med verktyg för att kunna snabbt och enkelt anpassa oss under projektets livscykel.

Vi håller en prismodell på fasta produktioner och lägre på våra webbpaket, vi vill arbeta långsiktigt med våra kundrelationer.
Erbjuder alltid support-timmar inom våra abonnemanger, samt tre(3) månaders efterleverans support/garanti period när vi slutför projekt.

Vad betyder LUCYMEDIA?

Namnet Lucy härledning från det latinska ordet ”lux”, som betyder ”ljus”.
Som ni säkert har märkt, arbetar vi med Webbdesign, och i sitt mest grundläggande form en uppsättning av ljusa små prickar. Som tillsammans bildar former av den bild du ser på skärmen.

Och MEDIA?

Jo, media är just det material eller verktyg vilket vi använder oss av när vi skapar Webbdesign. Lik en konstnär som skapa med sina verktyg något extraordinärt.
Det fullständiga namnet blev LUCYMEDIA.

I stora drag är vi ett engagerat team av webbutvecklare, designers, marknadsförare och promoters. Vi är specialiserade på att kombinera vår kunskap, för att komma med de mest lämpade lösningen för våra kunder. Hjälper dig gärna att komma igång och integrera din redan existerande hemsida med olika typer av viral-marknadsföring verktyg, även göra din hemsida mer mobilanpassad (responsive). Ofta påminner vi våra kunder att ca: 60-80% av besökarna kommer via mobilaenheter.

Webbdesign speglar ditt företag online

Något vi strävar efter är alltid vara Kundorienterade med alla våra uppdrag, detta för vi vill anstränga oss att hitta just dina behov för din verksamhet.
Det kräver angermang för att producera Webbdesign som ska implementeras in till din webbplats, som kommer därefter att spegla din verksamhet online på nätet. Självklart ska alla våra kunder genomgå undervisning hur dem därefter ska hantera deras nya hemsida. Vi håller kontakten efter lanseringar och gör återkopplingar, för kunna leverera support eller andra tjänster som kunden skulle behöva för driva din verksamhet online.

Läs mer om våra olika Webbpaket eller andra tjänster som vi erbjuder både företag och föreningar.

Du är alltid välkommen att kontakta oss.